Coronaria lääkäripalvelut

Coronaria Lääkäripalvelut tarjoaa yksityisiä yleislääkäri- ja laboratoriopalveluita. Palvelumme ovat saatavissa sekä ilman ajanvarausta että ajanvarauksen kanssa. Haluamme tarjota sinulle laadukasta perusterveydenhuoltoa edullisesti ja läpinäkyvällä hinnoittelulla. Emme peri käynnistäsi toimisto- tai poliklinikkamaksuja.

Klinikkamme ovat helposti saavutettavissa ja lääkäripalveluiden lisäksi tarjoamme aina myös muita terveyttäsi ja hyvinvointiasi tukevia palveluita toimipaikkakohtaisesti. Pitkien aukioloaikojemme lisäksi olemme avoinna myös viikonloppuisin.

CORONARIA LÄÄKÄRIPALVELUT – OSA KOTIMAISTA CORONARIA-KONSERNIA

Coronaria Lääkäripalvelut on osa Coronaria-konsernia, joka on Suomen suurimpia terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajia. Palveluvalikoimaan kuuluvat monipuoliset terveyspalvelut perusterveydenhuollosta erikoissairaanhoitoon sekä kuntoutuksen kotihoidon ja palveluasumisen palvelut eri asiakasryhmille.

Vuonna 2017 Coronarian liikevaihto oli yli 100 M€ ja henkilöstömäärä yli 2000. Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on täysin kotimainen yritys.